Bedevaart Leenhof

Leenhof_kapel_aquarel_MediumTraditioneel op de laatste maandag van de Meimaand hadden we ook dit jaar weer de dekenale bedevaart naar Maria van de Berg Carmel te Leenhof. 

 

Deken van Galen die voor ging samen met Pastoor Miltenburg en geassisteerd door Diaken Keijmis hield ons in zijn predikatie voor dat hetgeen we van huis uit mee krijgen iets is dat het hele leven als een bron is waaruit we kunnen scheppen. Als het kind een geborgenheid mag ervaren en gewaardeerd wordt geeft dit aan hem of haar een levenskwaliteit waarmee zij vooruit kunnnen. 

 

En zo staan we nu hier. Bij onze Moeder... we mogen haar alles vragen, alles aan haar vertellen... maar hoe zal ze antwoorden? Het is niet een moeder die zomaar alles geeft wat het kind vraagt nee, ze zal ons het goede geven. Dat wij de bereidheid hebben om naar haar te luisteren.

30052011338_Medium

Op het eind van de dienst werd er samen de toewijding aan het onbevlekt hart van Maria gebeden.
Klik hier voor dit gebed.

De Mis werd opgeluisterd door het mannen koor L'Esprit. Kort om een mooie dienst waarbij we lekker in het zonnetje zaten en het droog gehouden hebben al hoe wel de donkere wolken steeds dichter om ons heen drongen.

Zoeken