Kinderwoorddienst

Wat is kinderwoorddienst?

IMG 1362 Small

In de kinderwoorddienst wordt voor kinderen van 4 jaar en ouder, de kernboodschap van de evangelietekst besproken en uitgelegd. Dat gaat spelenderwijs en op kinderlijke wijze. We gaan samen op zoek naar wat Jezus ons wil zeggen en wat we daarmee in ons dagelijks leven kunnen doen.

Het voorbereiden en verzorgen van de kinderwoorddiensten gebeurt door een vaste groep vrijwilligers. Enkele tieners die jaren geleden zelf de kinderwoorddiensten bezochten, hebben zich ook bij deze groep aangesloten. Zij weten met veel enthousiasme en creativiteit de woorden van Jezus naar de leefwereld van de kinderen te vertalen.

20140511 12013620140511 114314

Soms krijgen de kinderen een presentje mee naar huis, dat hen herinnert aan de boodschap van Jezus.

Klik hier om een verslagje van de kinderwoorddienst te lezen!

Waar?

In de Pancratiuskerk in het centrum van Heerlen (naast het Glaspaleis), in een ruimte onder in de kerk.

Wanneer?

kn3

Zoals je op de kerkklok ziet is de kinderwoorddienst elke zondag tijdens de mis van 11.30 uur.

Contactpersoon

Meer informatie over de wekelijkse kinderwoorddienst bij Claire Voragen, stuur een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Nieuwsgierig geworden? Kom, en doe gerust eens met ons mee!

Groetjes en tot zondag!!!