Jaarlijks uitstapje St. Caecilia

IMG 0201Ieder jaar maakt ons gemengd koor een uitstapje. Dat is heel leuk om te doen, je komt nog eens ergens, maar het is vooral fijn om elkaar eens in heel andere omstandigheden te ontmoeten. Er wordt  veel moeite gedaan om een mooie bestemmimg te vinden en, ook belangrijk, pleisterplaatsen om de inwendige mens te versterken.

Zondag 2 september stond de bus dan weer klaar om zangeres en zangeressen, met partner, naar de Belgische Ardennen te vervoeren. Nadat de Mis om 10 uur met verve opgeluisterd was en men een heerlijk ontbijt bij bistro Chez Paris had verorberd ging de reis eerst via het land van Herve en Eupen naar Baraque Michel.

Hier stond de koffie klaar en de dames en heren lieten zich de vla goed smaken.

IMG 0197IMG 0198

 

DIMG 0205e volgende bestemming was het plaatsje Malmedy.
Het was een prachtige dag en in het zonnetje liet de mooie omgeving zich van zijn beste kant zien.
In de plaats Malmedy lagen de terrassen er dan ook uitnodigend bij en kon men genieten van een drankje of zonder jas en paraplu een kleine wandeling maken door deze gezellige en mooie stad.

 

 

 

 

Maar de tijd vliegt voorbij en tegen vijven vertrok de bus alweer naar Valkenburg. In Hotel Metropole stond traditiegerouw de culinaire afsluiting van de dag klaar voor St. Caecilia uit Heerlen.

                          IMG 0207            IMG 0208  

Zoals te zien op de foto's was ook dit onderdeel van het programma erg geslaagd. Tegen negenen was iedereen weer thuis en kan het bestuur van het koor tevreden zijn over de organisatie van het uitstapje 2012.

IMG 0209

Zoeken