Processie 2011

Processie150 (Small)

Het was weer een prachtige stralende zondag waarop we allemaal samen gekomen waren om eerst de eucharistie te vieren en na de dienst uit te trekken met de grote Bronk.

Processie005_Small

Het was tussen de kermis attracties een beetje een plaatsje zoeken voor de opstelling wat uit eindelijk gelukte en de processie in gang gezet kon worden.

Processie009_Small

En daar ging de stoet, voor de Heer uit. Om een flinke route te maken door de parochie.
Wij vaak naar Hem toe, nu Hij met ons naar daar waar wij wonen, werken en ook thuis zijn.

Processie011_SmallProcessie012_SmallProcessie013_Small

Processie014_SmallProcessie015_SmallProcessie018_Small

Processie020_SmallProcessie022_SmallProcessie024_Small

Processie025_SmallProcessie026_SmallProcessie028_Small

Bijna op in de uithoek van het parochiegebied op het De Hesselleplein was het eerste rustaltaar.
Een plein om samen te komen met elkaar en voor goede onderlinge contacten te onderhouden, een passend plein om Hem daar in ons midden te weten.

Processie072_Small

Processie088 (Small)Processie091 (Small)Processie104 (Small)

Vandaar ging het verder naar het Tempsplein waar onze geloofsbroeders en zusters hun kerk hebben. Maar deze zondag, zoals ze zelf aangaven, helaas de dienst ergens anders hadden. Toch was er in de Geest met hen en concreet voor hen daar een gebeds memento.

Processie144 (Small)Processie138 (Small)Processie136 (Small)

Vandaar was het dan nog een korte oversteek weer terug naar het Pancratiusplein waar we weer kringelend door en tussen de attracties een plekje vonden om "waardig" de bronk te besluiten.

Processie183 (Small)Processie195 (Small)Processie200 (Small)

Met aan allen wederom dank die bijgedragen hebben aan het goede verloop
en totstandkoming van deze mooie en zegenrijke processie.

Klik hier voor een overzicht van het gehele gebeuren.