Caecilia feest 22 November 2009

Het was, als altijd, een gezellige bedoening op het jaarlijkse Caeciliafeest van ons gemengd zangkoor. Traditioneel rond de 23e november, het feest van de patrones St. Caecilia.

De dag startte in de kerk van de Molenberg met een feestelijke Eucharistieviering. De mis van Stalmeijer klonk als een klok.

Vervolgens in een lange stoet naar Hotel van der Valk (ook intussen een traditie) voor koffie met vla, een optreden van Sjef Diederen en onder het genot van een drankje, een koud en warm buffet. Het optreden van de Limburgse troubadour, die aan een afscheidstournee bezig is, verraste menigeen en aan de enthousiaste reacties te merken, heeft Diederen ook bij de koorzangers heel wat fans.

Het gezellige contactmoment is een dank-je-wel voor de onvermoeibare inzet van alweer een heel jaar kerkelijke zang in onze parochie. Zoals een ieder kan zien op de foto’s hebben ze ervan genoten!